perjantai 17. kesäkuuta 2011

Rijmtuinin ekat schapparivaavit!

Pennut syntyivät tänään. Eivät eilen, niin kuin odotin vaan tänä aamuna, itse asiassa kello 01:57 alkoi synnytys. Muru hoiti asian itse ja maailmaan syntyi 5 pentua, joista 2 uroksia ja 3 narttuja. Valitettavasti 1 nartuista oli päästettävä heti pois, koska kyseinen pentu ei ollut kehittynyt tarpeeksi.
Muut pennut voivat hyvin ja kaikki neljä ovat oppineet syömään hyvin. Väriltään pennut ovat mustaharmaita ja mustavalkoisia. Kaikki pennut on nyt ainakin alustavasti varattu, mutta niitä saa kyllä muutkin tulla katsomaan .

Meille on tulossa myös muuta perheenlisäystä. Juttelin Banglesin kanssa ja meille kotiutuu sieltä kesän aikana schapendoesnarttu. Lisäksi uutta verta kasvatukseen tuo myös tuleva ruotsintuontini Pate.
Pate ei enää ole mikään pentu, vaan herralla on ikää jo yli 2 vuotta ja saan sen ystävältäni Fredrikalta, jolle se on palautettu. Pate on väriltään harmaa (siinä on myös valkoista) ja luonteeltaan aivan ihastuttava .

Meillä on ollut näyttelyputki käynnissä. Olemme nyt käyneet sekä liettuan voittajassa, että norjan voittajassa. Tuloksiin olen ihan järjettömän tyytyväinen.
Huomenna olisi seuraava näyttely jonne en nyt luultavasti ole menossa, ja pian sen jälkeen yksi ryhmis ja sitten maailmanvoittaja jonne täytyykin pian ilmoittaa koirat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti