keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Arkea

Meidän arki on sujunut taas vaihteeksi ihan rauhallisesti ja kilpailuintoakin on ollut. Hymyn ja Merrin kanssa kilpaillaan ahkerasti tokossa ja Jinnen kanssa agissa. Midan kanssa puolestaan on otettu tavoitteeksi valioitua vielä tän vuoden puolella nomessa.

Muru onkin vähitellen jäänyt kisaustauolle kun maha on ruvennut kasvamaan. Ultrassakin käytiin ja ainakin neljä pentua siellä näkyi!!! Pentuja odotetaan syntyväksi 16.6 ja luovutusikään ne tulevat heinäkuun alussa. Pennuista on tullut jo paljon varauksia, mutta kyllä vielä ainakin yhdelle voisin pistää alustavan varauksen.

Mun bordercolliekuume on kasvanut taas hurjasti, kun Liettuassa ollessamme törmättiin yhteen ihanaan blue merle bortsuneitoon. Nessie on aivan järjettömän hurmaava, 4kk ikäinen otus (jota Badi ja Riisi tuijottivat aivan ihmeissään).

Camilla ja Iivi kävivät tänään illalla kylässä. Iivi valitettavasti vain pikaisesti moikkaamassa Murua (Muruhan siis on asunut meidän luona jo jonkin aikaa, koska sovittiin että pennut syntyy täällä.), mutta Cami jäi koko illaksi. Camin mukana kylään tulivat Ayda, Jemma ja Cha. Koirat leikkivät kivasti keskenään ja aikaa vietettiin pääasiassa ulkona. Kivaa oli!

Ensiviikolla, toivottavasti, päästään käymään Ypäjällä moikkaamassa Riisin kasvattajaa. Ei ollakkaan pitkään aikaan nähty kunnolla, vain pari kertaa ohimennen näyttelyissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti