tiistai 8. maaliskuuta 2011

Minä, huligaanit ja haastajat

Meidän vuosi on lähtenyt hyvin käytniin, tosin hieman erilaisena. Minä muutin koko lauman kanssa Lahteen (voitte vain kuvitella millaista oli matkustaa 7'n koiran kanssa).

Nyt pahin muutorumba on jo ohi, eikä Via enää syö nojatuoleja tai Riisi kiipeile pöydille. Kamat on myöskin saatu paikoilleen ja tämä rivarinpätkä alkaa jo näyttää ihan pikkiriikisesti kodilta :D.

Yhyy, vain osa mun koirista suostu lähtemään mukaan tänne Lahteen. Urtsi ja Oiva halus jäädä Badille, mutta kyllä mä ne sinne kyynel silmässä jätin. Onneks tullaan tapaamaan useasti ja saan seurata näidenkin menestystä.
Ja meidän sirkus Finlandiaan (tai sirkus Sekopäihin) kuuluuvat groenendael Nada, tervueren Bo, bortsut Ria & Kirppu, Mida-tolleri, Via-polski ja Keara havanna. Ja tietenkin schapendoes Muru, joka käy meidän luona aina välillä kylässä ;).
Jep jep, paljon porukkaa talossa.

Me ei olla nyt ehditty treenata juuri ollenkaan muuton takia ja ensiviikolla koirat menevät hoitoon matkani takia, mutta jospa sen jälkeen päästäisiin agilityhalliin vähän harjoittelemaan. Viahan ei ole agilityesteitä edes nähnyt, joten sekin pääsisi ekaa kertaa niitä kokeilemaan. Nadalle tarvittais vielä 2 vkumaa, et päästäis maxi3:seen, mutten usko että siitä tulee ongelmaa, sillä agi taitaa olla Nadskun lempilajeja :D. Midallekin viimestä vkumaa metsästämään niin sekin on maxi2:sessa.
Tottista ollaan vähän kokeiltu kotona. Via toimii hyvin kunhan vain keskittyy ja avoimenluokan liikeet rupeavatkin jo sujumaan. Kirpulle haetaan nyt sitä vikaa ykköstä ja mulla on jo toinen tokovalio. Keara vasta harjoittelee evl:än liikkeitä ja sit on Riisi, jolle yritän nyt saada sitä toista ykköstä avoimesta. Boonkin kanssa voitais taas alottaa toko, mut mieluiten vasta kun Boosta on tullut meva.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti