lauantai 12. maaliskuuta 2011

Cami & the bc team + Ayda the schapendoes

Reetan kanssa aamulla käydyn piiitkän keskustelun jälkeen voin olla tyytyväinen, että Nada jäi sinne. Se on kuulemma jo kotiutunut uuteen laumaansa ja peuhaa muiden mukana.

Tänään Cami ja hänen bortsunsa Jemma, BeeBee ja Jo, sekä oma schapekasvattini Ayda tulivat kylään. Jouduin valitettavasti sulkemaan Kerttulin toiseen huoneeseen, sillä se ei pidä Aydasta pätkääkään. Saattaa johtua siitä, että Muru, Ayda ja Oneg kiusasivat sitä pentuina aika tavalla. Lähdettiin lenkille ja päätettiin mennä myös läheiselle kentälle vähän treenaamaan. Mukaan lähtivät Via, Rizs ja Kirppu.

Ihana loskakeli! Ihan järjettömän märkää ja vetistä joka puolella, mutta kyllä niitä liikkeitä saatiin tehtyä. Kirppusirkus ei vaan halunnut istua tai maata, mutta muuten meni sen kanssa hyvin. Rizsiä ja Via en nyt sit halunnut rääkätä joten ne ei nyt sit treenannu.

Mentiin vielä metsään vähäks aikaa (jee, siellä ei ollut sohjoa vaan kunnon lunta) ja koirat sai hillua vapaina. Viasta ja Aydasta tulikin heti superhyvät kaverit. Ria joka ei tykkää märästä, kuljeskeli pääasiassa mun kantapäillä ja mulkoili mua. Mä ja Cami juteltiin (taas) kaikista pikkuterriereistä ja oishan se terrieri tähänkin paimenkoiralaumaan ihan kiva. Joku irlanninterrieri tai sk kettuterrieri tai sit just folkki. Ei nyt pitäs innostua, mut kattoo nyt.

Camin ja koirien lähdettyä kotitokoiltiin vielä Boon kanssa ja Midalle opetin temppuja. Sählähän tuo on, mutta herkulla sen saa tekemään melkeinpä mitä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti